Blast chiller – shock freezer KARAMCO.
Ανοξείδωτο AISI 304 18/10. FREON R404a οικολογικό.
Όλο ανοξείδωτο.
Απαραίτητο για την μέθοδο cook & chill.
Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο.
Λειτουργίες:
BLAST CHILLING:
Κύκλος 90 λεπτών, από τους 70°C το φαγητό φθάνει στους +3°C.
Το φαγητό διατηρείται στο ψυγείο για μέχρι 6 ημέρες.
SHOCK FREEZING:
Κύκλος 240 λεπτών, από τους 70°C το φαγητό φθάνει στους -18°C.
Το φαγητό διατηρείται στο ψυγείο για μέχρι 60 ημέρες.
Ψυκτικό μοτέρ Aspera ή Danfoss.
- Πάχος μόνωσης: 75mm.
- Χωρητικότητα: 10*GN1/1 ή 60*40cm.
- Διαστάσεις: 800*815*1645mm.
- Ισχύς: 0,9kw/230Volt.
- Βάρος: 150kg.
- Παραγωγή Chilling: 40kg.
- Παραγωγή freezing: 28kg.
