Blast chiller – shock freezer KARAMCO.
Ανοξείδωτο AISI 304 18/10.
FREON R404a οικολογικό.
Όλο ανοξείδωτο.
Απαραίτητο για την μέθοδο cook & chill.
Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο.
Λειτουργίες:
BLAST CHILLING:
Κύκλος 90 λεπτών, από τους 70°C το φαγητό φθάνει στους +3°C.
Το φαγητό διατηρείται στο ψυγείο για μέχρι 6 ημέρες.
SHOCK FREEZING:
Κύκλος 240 λεπτών, από τους 70°C το φαγητό φθάνει στους -18°C.
Το φαγητό διατηρείται στο ψυγείο για μέχρι 60 ημέρες.
Ψυκτικό μοτέρ Aspera ή Danfoss.
- Πάχος μόνωσης: 75mm.
- Χωρητικότητα: 3 * GN2/3.
- Διαστάσεις: 660*650*430mm.
- Ισχύς: 0,5kw/230Volt.
- Βάρος: 41,5kg.
- Παραγωγή Chilling: 8kg.
- Παραγωγή Freezing: 5kg.
