Blast chiller – shock freezer KARAMCO
Ανοξείδωτο AISI 304 18/10.
FREON R290.
Όλο ανοξείδωτο.
Απαραίτητο για την μέθοδο cook & chill.
Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο.
Λειτουργίες:
BLAST CHILLING:
Κύκλος 90 λεπτών, από τους 70°C το φαγητό φθάνει στους +3°C.
Το φαγητό διατηρείται στο ψυγείο για μέχρι 6 ημέρες.
SHOCK FREEZING:
Κύκλος 240 λεπτών, από τους 70°C το φαγητό φθάνει στους -18°C.
Το φαγητό διατηρείται στο ψυγείο για μέχρι 60 ημέρες.
Πάχος μόνωσης 75mm.
- Χωρητικότητα: 10*GN1/1
- Διαστάσεις: 800*800*1490mm.
- Ισχύς: 980Watt/230Volt.
- Βάρος: 160kg.
- Παραγωγή Chilling: 40kg.
- Παραγωγή freezing: 28kg.
